Blåbærhavregrød med kanel

Kanel kan bruges til meget. Bl.a. i desserter, brød og på risengrød. Herunder finder du en opskrift på blåbærhavregrød med kanel, som du kan starte din morgen med.

Kanel sænker blodsukkeret og forbedrer dine cellers insulinfølsomhed. Derfor er kanel rigtig godt, når man ønsker, at sin forbrænding skal godt fra start om morgenen.

Hvis man ser på blåbær, som også er en del af opskriften, kan der nævnes, at blåbær indeholder antioxidanter, som er godt for immunsystemet.

Til 2 personer

160g havregryn
3dl mælk
10 rosiner
1 tsk stødt kanel
½ bakke friske blåbær
Mandler

Lav havregrød af havregryn og mælk. Når grøden begynder at koge tilsættes rosiner og halvdelen af blåbærene. Lad grøden koge videre i 2min.
Fordel grøden i 2 skåle, kom kanel på og resten af de friske blåbær. Hak mandlerne og kom dem på.

Share This