Åbenthus arrangement på Fanø

Hej alle sammen.

Så åbner LykkeFys, og i den anledning vil jeg gerne invitere dig/jer til Åbenthus d. 10. oktober 2015 mellem kl. 13.00 – 16.00.
Der vil blive serveret lidt godt til ganen, og der vil være mulighed for at være med i en lodtrækning om et gavekort til 50min. Wellnessmassage.
Jeg håber meget at se jer.

Husk, klinikken er åben fra d. 05. oktober, så hvis I ikke kan vente til d. 10. oktober med at se min nystartede klinik, er I meget velkommen til at bestille en behandling på enten lykkefys.dk, hvor der er en 24/7 online tidsbestilling, eller ring mellem kl. 08-17 på 30 96 59 08. I er også meget velkommen til at ’synes godt om’ min facebookside http://facebook.com/lykkefys

Mange venlige hilsner
Lykke Jensen.

Med venlig hilsen
Lykke Jensen
Fysioterapeut og sundhedsmassør

Har du brug for fysioterapi og massage, kan du bestille tid online via hjemmesiden eller ring til mig på tlf.: 30965908

Share This