Hjælp til eksamensangst

Eksamensangst kan tit opstå pga. stress og give ubehagelige fornemmelser i kroppen, som f.eks. svedture, hjertebanken og anspændthed. Angst for eksamen kan give en en ubehagelig følelse af, at man vil flygte. Angst for eksamen kan opstå pludseligt, også bare ved tanken om eksamen. Denne angst kan give store problemer og forringe dine karaktere, hvis den får lov til at udvikle sig. Det er derfor vigtigt, at du ikke forsøger at håndtere det alene, og det er som regel en god ide at komme i behandling, hvis symptomerne varer ved i en længere periode. Det er vigtigt, du finder ud af, hvorfor du har eksamensangst. Du bør vide, hvad symptomerne skyldes, f.eks. om du har problemer med hjertet, maven eller fysiske sygdomme. Hvis din angst for eksamen skyldes stress og anspændthed, kan diverse behandlingsformer være med til at dæmpe symptomerne og hjælpe dig til at håndtere angsten.

Massage mod eksamensangst

En afslapningsmassage på overkroppen er en meget effektiv metode, der kan bruges til at håndtere eksamensangsten. Derudover har mange haft gode erfaringer med meditation, mindfulness og vejrtrækningsøvelser kombineret med massage i et behandlingsforløb.
Lykke Jensen er autoriseret fysioterapeut og sundhedsmassør, der har speciale, erfaring og kvalifikationer til at behandle sine klienter mod eksamensangst. Læs mere om behandlingen ved at klikke her. Du kan også bestille tid online ved at klikke her, eller ring på 30965908.

Med venlig hilsen
Lykke Jensen
Fysioterapeut og sundhedsmassør

Har du brug for fysioterapi og massage, kan du bestille tid via hjemmesiden eller ring til mig på tlf.: 30965908

Share This