Klinik LykkeFys flyer er på vej

Så er flyeren klar og sendt til udprint. I forbindelse med åbningen af Klinik LykkeFys d. 05. oktober 2015 er der naturligvis udarbejdet en pæn flyer, der fortæller lidt om, hvad der tilbydes. Her kan man se et billede af mig, Lykke Jensen, praktiske informationer om, hvad jeg tilbyder og kontaktinfo. Jeg glæder mig utrolig meget til at få flyeren i hænderne. I den kommende uge vil vi komme rundt på Fanø og uddele flyerene. Vi håber at forretningerne på Fanø, vil tage godt imod os og anbefale os til deres kunder. Her har man mulighed for at møde os i gaderne og de steder, hvor vi afleverer disse flyer.

Med venlig hilsen
Lykke Jensen
Fysioterapeut og sundhedsmassør

Har du brug for fysioterapi og massage, kan du bestille tid via hjemmesiden eller ring til mig på tlf.: 30965908

Share This