Åbning af hjemmeside

Hurra, hurra, hurra, så blev vi endelig klar med vores nye hjemmeside.

Da vi startede for en måned siden med at udarbejde vores koncept, skrive tekst omkring vores ydelser, lave billeder og samle alt dette på vores hjemmeside lykkefys.dk, havde vi ikke forestillet os, hvor stort et stykke arbejde der lå bag.
Jeg er uddannet fysioterapeut og sundhedsmassør og har absolut ikke forstand på at lave en hjemmeside eller noget så kompliceret som, hvordan man beskriver produkter og ydelser overfor sin målgruppe. Efter en hel måned med blod, sved og tåre har jeg opdaget nye evner og talenter, som jeg ikke troede, jeg havde. Nu er vi så klar med en hjemmeside, der både har beskrivelser af vores ydelser, billeder og ikke mindst online tidsbestillings modul, hvor man dagen lang, 24/7, kan bestille tid til alle samtlige behandlinger, som jeg tilbyder. Hvor er jeg glad for, at jeg nu er kommet så langt, således at jeg er i stand til at åbne klinikken d. 05. oktober 2015 for de første klienter.

Med venlig hilsen
Lykke Jensen
Fysioterapeut og sundhedsmassør

Har du brug for fysioterapi og massage, kan du bestille tid via hjemmesiden eller ring til mig på tlf.: 30965908

Share This