Kontakt information:

Her kan du finde telefonnummer, adresse og åbningstider på LykkeFys.

Klinik LykkeFys – Fysioterapi og Massage i Esbjerg.
Kirkegade 18, 1. sal TV. 6700 Esbjerg
Telefon: 30 96 59 08

Åbningstider: Mandag-fredag kl. 10-17
Telefon åbent: Mandag-fredag kl. 08-17

CVR: 37083399
Google Plus: https://plus.google.com/116119611705257066366/posts

Fysioterapeut Esbjerg Lykkefys
Her finder du kontakt information om LykkeFys. Du kan også sende os en besked direkte ved at skrive i formularen, så vil vi hurtigst muligt svare tilbage. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os, eller bestille tid via af 24/7 online tidsbestilling. Her er vi altid åbent for bestilling, 24 timer i døgnet og 7 dage i ugen.

HUSK!

Du skal altid medbringe dit eget lagen og håndklæde ved massage- og fysioterapibehandlinger. Du kan også leje lagen og håndklæde for 20kr.

Klinikken – ny fysioterapeut i Esbjerg
I oktober 2015 startede Lykke Jensen klinik LykkeFys på Fanø. I dag er klinikken placeret i Esbjerg centrum nær ved gågaden. I 60m2 areal har klinikken sit venteværelse, konsultation og behandlingslokale. Der er et godt flow i klinikken, når man som patient ankommer for at få behandling. Lykke Jensen sætter fokus på forebyggelse af smerte og velvære hos sine klienter. Hun er uddannet fysioterapeut og har senere hen fået diplom i sundhedsmassage i Schweiz. Udover massage og forebyggelse mod smerter tilbyder LykkeFys også akutte behandlinger mod smerte som en del af fysioterapi. Lykke Jensen arbejder med elektromassage mod smerter, kinesiotape som kan lindre smerte, lette træningsøvelser og rådgivning i, hvordan du forebygger skader. Derudover har Lykke Jensen også mange klienter, der i sin graviditet oplever smerte i f.eks. skuldre og som form af hovedpine, og for dem findes der også hjælp at hente hos LykkeFys. Som fysioterapeut og massør har Lykke Jensen fået erfaringer og anvender altid sin viden indenfor fysioterapi, træning og massage som er tilpasset dit behov. Lykke Jensen har altid fokus på de behandlingsformer, der er mest effektive for sine klienter.

Skriv til LykkeFys

13 + 15 =

Share This