Er du vild med spillet Pokémon Go?

Rigtig mange mennesker er blevet vild med spillet Pokémon Go, hvor man skal forsøge at fange pokémoner. Det er lige fra børn, unge til de lidt ældre, man kan se gå i gaden og prøve at fange dem. Men er du blevet så bidt af det, så du spiller det flere timer om dagen? Hvis du kan nikke genkendende til det, kan du nok også nikke genkende til, at du har lidt, hvis ikke meget, ondt i nakken, skuldrene og måske endda ryggen. Når du flere timer i træk kigger ned på din telefon, kan du godt blive træt og anspændt i nakken, skuldrene kan, uden du lægger mærke til det, trække sig opad mod ørene, fordi du er så fokuseret på spillet og rigtig gerne vil fange en pokémon. Når skuldrene kommer op i denne stilling, kan de gå hen og blive spændte, og det kan resultere i ømme skuldre, der gør ondt, og måske endda med tiden gå hen og give hovedpine.

Det skal lige siges, at spændte skuldre og nakke ikke kun kan komme af at du kigger meget ned på din telefon. Det kan også komme, hvis du sidder meget ved en computer, læser flere timer i træk, eller du pga stress ikke kan slappe af i dine muskler.

Er du havnet i den situation, hvor du har fået spændte muskler i nakken og skuldrene eller har fået ondt i ryggen, kan behandling hos en fysioterapeut være en god ide. Det kan være, du har brug for at få løsnet op, få øvelser til din holdning eller noget helt andet. Og dette kan din fysioterapeut hjælpe dig med.

Klinik LykkeFys tilbyder både fysioterapi og wellnessbehandlinger. Ejeren hedder Lykke Jensen og er uddannet fysioterapeut og sundhedsmassør. Når du kommer til fysioterapi behandling hos LykkeFys, starter vi med at tale om den problematik, du kommer med, der bliver evt. foretaget nogen test, og herefter laves der en personlig behandlingsplan til dig.

Så har du muskelsmerte i f.eks. skuldre og nakke, døjer du med hovedpine, har du problemer med din iscasnerve, er du gravid og ønsker graviditetsmassage eller har du bare lyst til at forkæle dig selv med en wellnessbehandling, så kontakt LykkeFys på tlf. 30 96 59 08 eller book tid online via knappen herunder.

Husk du har 1 krop, pas på den.

Share This