Blog indlæg

nyheder, historier, gode råd, tips og tricks, fagligt og personligt

På denne side kan man følge LykkeFys i sin rejse indenfor den opstart, udvikling og de udfordringer som vi står overfor i vores daglige arbejde med Klinikken. Her vil man kunne læse, se billeder og videoer omkring vores profession, og de oplevelser vi møder på vores vej. Vi vil forsøge, så godt som vi kan, at fortælle om klinikken, vores fag og de ting, der giver os eftertanker.

Se behandlingerSe holdtræning

Så er det 2 måneder siden, hvor vi fik nye lokaler i Esbjerg. I den sidste tid, hvor vi har haft travlt med flytning fra de gamle lokaler til de nye i Esbjerg, har vi haft fokus på at gøre det hele lidt mere afslappende for klienterne. Der skal være ro, når man kommer for at modtage behandling, hvad end det er indenfor massage og fysioterapi, så bliver det kun bedre, hvis man samtidig har ro omkring sig.

Hvis man kommer her for aller første gang, så bruges der lidt mere tid på samtale før behandlingen, så man kan få skabt klarhed omkring sine smerter eller behov for velvære. Vi vil også forsøge at kombinere behandlingerne med tilbud omkring holdtræning. Ved holdtræning tilbydes der i øjeblikket hold for smidighed og kondition.
Kort omkring holdet Smidighed: At være smidig er vigtig, da det er med til at holde os selvhjulpne. Herudover har smidighed også indflydelse på kropsholdningen. Se mere omkring holdtræning her.
Kort omkring holdet Kondition: At være fysisk aktiv er vigtig i forhold til ens sundhed. Fysisk aktivitet mindsker risikoen for sygdomme og er samtidig sundhedsfremmende. Se mere omkring holdtræning her.

Som sagt så foregår det hele i nye lokaler i Kirkegade 18, 1. sal tv., 6700 Esbjerg, det ligger mellem gågaden og Skolegade. Klinikken er delt op i tre rum, hvor fællesareal udgør det ene rum. Fællesarealet bruges også som venteværelse. Når du kommer ind fra trappeopgangen og træder ind i entreen, ser du med det samme venterummet, der også bruges som personalets køkken. Du bliver hentet af Lykke Jensen, når det er din tur, og hun vil vise dig ind i konsultationsrummet. Her kan du fortælle om, hvad det er for en problemstilling du kommer med. Herfra går I videre ind til behandlingsrummet, hvor du får din behandling efter aftale.
De fleste kommer for at få massage, men ender som oftest med at få fysioterapi igennem massagebehandlingen.
Der bliver mærket efter om musklerne er spændte, hårde eller ømme. Og der vil med forskellige teknikker blive løsnet op i muskelområdet.

Det er ikke alle klienter, der kommer ind med smerte, men blot vil forkælelses med wellnessmassage, ansigtsmassage eller en af de andre wellnessbehandlinger, der tilbydes hos LykkeFys. For de gravide, er det en ren forkælelse at modtage graviditetsmassage. Gravide kan være belastet i deres ryg og skuldre, og de kan opleve lægkrampe. Her kan massage hjælpe, og man kan ofte blive så afslappet, at man kan falde i søvn under massagen.

 

 

 

Share This