Skal du til Esbjerg Festuge?

Mange mennesker strømmer til Esbjerg, når der er Esbjerg Festuge. Festugen byder på lidt af hvert, bl.a. fællessang og de mange forskellige bands, der kommer og spiller.
Under sådan en festuge kan man godt få brug for en fysioterapeut eller massør. Det kunne f.eks. være, hvis du har fået
– ondt i benene (det kan komme, hvis du f.eks. har stået i mange timer og hørt musik).
– muskelspændinger (det kan komme, hvis du f.eks. har stået op i lang tid i en dårlig stilling eller har båret på en tung taske).
– forstuvet en fod (kan komme, hvis du f.eks. har vrikket om).

Det kan også være, du gerne vil forkæle dig selv med en lækker wellnessmassage, ansigtsmassage eller en af de andre behandlinger LykkeFys tilbyder. F.eks. lave en forkælelsesdag til dig selv eller med en veninde, hvor du/I bestiller tid til afslappende wellnessmassage, tager hjem med en wellnesskurv du/I lige har købt hos LykkeFys. Derhjemme tager du/I et lækkert fodbad og åbner spændt konvolutten, for at se, om lige netop du/I har vundet 25min wellnessmassage (der er 10 kurve ialt og i den ene gemmer der sig et gavekort på 25min wellnessmassage). Og herefter kunne I tage ud og høre et af de mange bands, der kommer og spiller her i Esbjerg Festuge. Wellnessmassage og wellnesskurv står LykkeFys for, resten må I selv stå for 🙂

Lyder det som noget for dig?
Du kan bestille tid hos LykkeFys på tlf. 30 96 59 08 eller via online booking.

Share This