Ansigtsmassage

Ansigtsmassage er afslappende og beroligende. Det er nydelse for krop og sjæl. Så hvis du eller en du kender trænger til forkælelse, så er du meget velkommen til at bestille en tid til ansigtsmassage.

Jeg har gode erfaringer med ansigtsmassage, da jeg selv ofte har fået ansigstsmassage og lavet utalige behandlinger. De fleste får denne massage fordi man gerne vil opleve velvære og samtidig koble fra. Det tager 25 minutter at få denne behandling og jeg anbefaler derfor, at kombinerer det med noget andet, så som 25 minutters wellnessmassage. Kombination af disse behandlinger kan gøre underværker, og regelmæssige behandlinger kan hjælpe til forebyggelse af mod stress-relaterede sygdomme og bevare smidighed. Ansigtet er den del af kroppen der bruges/spændes mest, når vi udtrykker os. Du bør tage vare på dit ansigt, for at bevare dens glans. Det er både dejligt afslappende at få denne behandling, og den giver dig oven i købet fantastiske resultater.

Hovedpine
Mange mennesker har spændinger i kæbe- og halsmuskler, uden de er klar over det. Og døjer du med hovedpine, kan dette stamme fra spændte hals-, kæbe- eller skuldermuskler. Hvis det viser sig at stamme fra disse steder, kan en massage i disse områder være med til at lindre hovedpinen.

 

Ansigtsmassage á 25min. varighed inkl.:
– dialog (Journaloprettelse + Anamnese (vi taler om, hvorfor du er kommet/ hvilken problematik du er kommet med))
– omklædning

Priser

Share This