Graviditetsmassage Esbjerg

Velære for Mor og Barn

 

Bestil tid med det sammeSe kontakt info

Hvad er graviditetsmassage godt for?

Når man er gravid, kan man godt blive øm i skuldre- og rygmusklerne. Hvis du er gravid og kender til dette eller bare trænger til lidt forkælelse, så bestil tid til graviditetsmassage. Der er ikke tale om en normal rygmassage, dette er til afslapning af ømme skuldre og nakke. Graviditetsmassage er en god oplevelse for mor og barn. OBS: massagen er til gravide, der er over 3. måned.

24/7 onlinetidsbestilling

Lykke Jensen har gode erfaringer med graviditets-massage. Klinikken er placeret i nærhed af gågaden og kun få minutter fra busterminalen. Du og dit barn vil opleve ro og fred, når du ligger på briksen og modtager graviditetsmassagen af Lykke Jensen.

Omkring graviditetsmassage

Kroppen kan nemt blive udfordret, når man er gravid. F.eks. smerter i lænden, ryg, skuldre eller ømme ben. Her kan graviditetsmassage mange gange hjælpe. Der er også mange, der vælger graviditetsmassage som forkælelse og velvære under deres graviditet. Massage til...

Ingen Stress eller Smerter

Stress under graviditeten er normal, ligesom det er under andre tidspunkter af livet. Men hvis stress bliver konstant, kunne virkningerne på dig og din baby være varige. Derfor kan du nemt og hurtigt afhjælpe dig selv mod stress og angst med en times graviditetsmassage hos LykkeFys i Esbjerg.

Er du stresset og har angst?

Du behøver ikke at have smerter eller være stresset for at modtage en graviditetsmassage. Det er dejligt at modtage massage uanset om man fejler noget eller ej. Det er vigtig at man i sin graviditet bliver forkælet fysisk, for at stimulere barnets sanser under graviditets-perioden. Ligsom lyde og lys kan stimulere barnets sanser i mors mave, og en graviditetsmassage vil kunne gøre meget mere. En graviditetsmassage kan afhjælpe mod stress og angst hos moren, og det kan barnet tydelig mærke i større omfang. Som man siger, når moren har det godt, har barnet det også godt. Og omvendt…  Stress og angst under graviditeten kan derfor også påvirke barnets udvikling under graviditets perioden.

Stress er almindeligt under graviditeten. Men for meget stress kan gøre dig utilpas. Stress kan give problemer med at sove, og du kan måske mærke hovedpine og mister appetitten eller spiser for meget. Høje niveauer af stress, der fortsætter i lang tid, kan forårsage helbredsproblemer som forhøjet blodtryk og hjertesygdomme.

Stress under graviditeten er normal, ligesom det er under andre tidspunkter af livet. Men hvis stress bliver konstant, kunne virkningerne på dig og din baby være varig. Derfor kan du nemt og hurtigt afhjælpe dig selv mod stress og angst med en times graviditetsmassage hos LykkeFys i Esbjerg.

Graviditet uden smerter

Er du gravid og genkender en af disse smerter?

Så prøv massage for gravide hos LykkeFys i Esbjerg.

Lykke Jensen er professionel massør og har gode erfaringer med at hjælpe gravide med smerter. Massagen er den nemmeste og en af de sikreste måder at behandle mod smerter i ryggen.

Dette er en meget almindelig lidelse i graviditeten, at forhøjet abdominal vægt, vil forårsage stress i lænden. Her kan man trin for trin afhjælpe denne ubehag nemt og sikkert. Disse massage teknikker vil bidrage til at mindske smerter og ubehag, hvilket gør en graviditet desto mere magisk.

Lykke Jensen er fysioterapeut og sundhedsmassør i Esbjerg. Hun er kendt for sit arbejde på de forskellige områder indenfor fysioterapi og massage.

Priser for Graviditetsmassage hos LykkeFys i Esbjerg

 

25min graviditetsmassage er til dig, der har lyst til lidt, men godt. Eller til dig, som ikke helt ved om graviditetsmassage er noget for dig.

Tænker du 25min er for kort tid, så er du velkommen til at bestille 50min behandling, hvor du kan nyde en afslappende massage eller vi kan komme mere i dybden, hvis du kommer og f.eks. har ondt i skulderen.

Graviditetsmassage á 25min./50min. varighed inkl. dialog (Journaloprettelse + Anamnese (vi taler om, hvorfor du er kommet/ hvilken problematik du er kommet med)), omklædning.

Super lækker graviditetsmassage ! Kan varmt anbefales herfra!

Trine

Dejligt og afslappende graviditetsmassage – kan helt sikkert anbefales

Anna Sofie Hansen

Kan klart anbefales. Rigtig lækker oplevelse !

Line Blumensaat

Kan varmt anbefale gravid massage ved LykkeFys i Esbjerg. Jeg kom derned med meget smerte i min iskanerve og efter bare en behandling og en god nat søvn var jeg næsten fri for smerter. Og det skal lige siges at jeg var højgravid.
Lykke sætter sig ind i hver person inden hun går i gang med behandlingen og er utrolig nærværende.

Ane Kirstine

Kirkegade 18, 6700 Esbjerg

Klinik LykkeFys Esbjerg Kirkegade 18, 6700 Esbjerg Ring: 30965908 Email: lykkefysioterapeut@gmail.com Bestil tid: Klik Her

Skriv til LykkeFys

13 + 1 =

Share This