Skuldre og nakke

Dette hold henvender sig til dig, der har ondt i skuldre- og nakkemusklerne pga. f.eks. at strikke eller sidde ved computeren. Er du en af dem, og vil du gerne bl.a. udspænde og træne disse områder, så meld dig på dette hold. På holdet vil der være forskellige øvelser indenfor bl.a. holdning, stabilitet af skuldrene, træning af nakke- og skuldermusklerne og udspænding. Der vil være en fysioterapeut, som underviser, og som samtidig vil gå rundt og tjekke om øvelserne bliver gjort korrekt, så du får mest ud af træningen.

Når man har ondt i skuldre- og nakkemusklerne, kan en kombination af træning og massage være en god ide. Derfor kan du få 1x 50min massage til 250kr (du sparer 100kr), når du tilmelder dig holdtræningen “Skuldre og nakke”.

Tid og sted:
8 lektioner (1 lektion = 50min).
Hver onsdag fra d. 11. januar 2017 kl. 17.00-17.50.
Klinik LykkeFys, Kirkegade 18, 1. sal tv., 6700 Esbjerg.

Pris:
660kr
I prisen er også inkluderet en startpakke. Startpakken indeholder 1 gul træningselastik (2,5m) og 1 svedbånd til håndleddet.

Medbring:
Husk at medbringe rene indendørs sko, en træningsmåtte og en flaske vand.

Tilmeld:
Ring 30 96 59 08 eller skriv en mail til lykkefysioterapeut@gmail.com (oplys navn, adresse, email og telefonnummer).
Når du er tilmeldt, modtager du en faktura på den valgte mail, som skal betales inden den angivne tidsfrist.

Glæder mig til at se dig til træning 🙂

Tænker du “øv, jeg nåede ikke at tilmelde mig holdet”? Så fortvivl ikke. Ring til LykkeFys på 30 96 59 08 og hør om der er plads på holdet, eller hvornår det næste hold starter.  

Share This