Føler du, dine muskler er lidt stive?

JA – så læs videre herunder.
NEJ – prøv denne udstrækning, (hvis du er i tvivl om du må lave den, så spørg din læge eller fysioterapeut til råd først): Stå oprejst, bøj dig forover og se om du kan nå gulvet med dine fingre. Hvordan gik det? Hvis du ikke kan nå gulvet med fingrene, kan det være en god ide at få strukket ud. Det er måske ikke det eneste sted på kroppen, du føler kunne have brug for at blive strukket ud, så skynd dig at læse videre herunder, hvordan jeg kan hjælpe dig. Hvis du sagtens kunne røre gulvet med fingrene, kan det stadig være en god ide at holde det ved lige, så lav nogle forskellige udtrækninger derhjemme, eller book dig på holdet og få inspiration til forskellige udstrækningsøvelser.


Holdtræning – Smidighed

Beskrivelse
Holdet henvender sig til dig, der har brug for udstrækning eller bare gerne vil holde din smidighed ved lige.
Både mænd og kvinder kan deltage.
Det er vigtig at være smidig, da det er med til at holde os selvhjulpne, og det kan også have indflydelse på kropsholdningen. Læs mere om smidighed her.
På holdet vil der blive gennemgået forskellige udstrækningsøvelser, imens man lytter til afslappende og rolig musik. Det er en uddannet fysioterapeut, som står for holdet, og som ser efter om øvelserne bliver gjort korrekt, så du får mest ud af din udstrækning.
Husk at medbringe rene indendørs sko, en træningsmåtte og en flaske vand.
Holdet består af 5 lektioner (1 lektion = 30min)

Tid og sted
Hver mandag fra d. 09. januar 2017 kl. 10.00 – 10.30.
LykkeFys, Kirkegade 18, 1. sal tv., 6700 Esbjerg

Pris
250kr.

Tilmelding
Ring 30 96 59 08 eller skriv en mail til lykkefysioterapeut@gmail.com (oplys navn, adresse, email og telefonnummer).
Når du er tilmeldt, modtager du en faktura på den valgte mail, som skal betales inden den angivne tidsfrist.

Glæder mig til at se dig til træning 🙂

Tænker du “øv, jeg nåede ikke at tilmelde mig holdet”? Så fortvivl ikke. Ring til LykkeFys på 30 96 59 08 og hør om der er plads på holdet, eller hvornår det næste hold starter.  

Share This