Så mange dage er der tilbage, før foredraget, Vinterens Te, begynder:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Kender du det, at det er mørkt udenfor, og man har bare lyst til at sidde lunt og godt med et tæppe, en god bog og en dejlig varm kop te? Det lyder lækkert, ik’? Men ville det ikke være lidt mere lækkert, hvis teen var en du selv havde lavet? Har du lyst til at udvide din viden omkring te, og selv kunne lave det, så er dette foredrag helt sikkert noget for dig. På foredraget, Vinterens te, kommer du til at lærer om, hvilken slags te, du selv kan lave ud fra de gode ting, man kan finde i naturen her om vinteren. Der bliver uddelt et kompendium, der bliver prøvesmagning, og så kommer en anerkendt Naturlæge hele vejen fra Schweiz (dansktalende), og holder dette spændende foredrag, du bare ikke må gå glip af.

Dato og tid: lørdag d. 07. november 2015 kl. 14.00-16.00

Pris: Forsalg 150kr. Hvis man køber billetten ved døren 225kr.  Der er begrænsede pladser, så skynd dig at tilmelde dig foredraget.

Det kan du gøre ved at kontakte LykkeFys på 30 96 59 08 eller send en mail til lykkefysioterapeut@gmail.com (skriv dit navn, telefonnummer, og hvor mange I kommer – så bekræfter jeg med en email, hvor der står information omkring betaling).

Share This