Bækkenbundstræning

Mange har gavn af bækkenbundstræning. Hvis man er inkontinent og ved at årsagen er, at bækkenbundsmusklen er for svag, er det vigtigt at få trænet den. Det er også vigtigt at forebygge inkontinens, så selvom du ikke har inkontinens, så er det vigtig at lave bækkenbundstræning.

LykkeFys tilbyder bækkenbundstræning. Holdet henvender sig til dig, der har inkontinens, hvor du ved, årsagen er, at din bækkenbundsmuskel er for svag.
På holdet vil der bliver gennemgået knibeøvelser og træning af bækkenbunds musklen. Der er også lagt hverdagsaktiviteter ind i øvelserne, så du er bedre rustet, når du f.eks. rejser dig fra en stol eller nyser. Herudover gennemgår vi også nogle øvelser, som du måske ikke har hørt om før i forbindelse med bækkenbundstræning.
Det er en uddannet fysioterapeut, som står for holdet, og som ser efter om øvelserne bliver gjort korrekt, så du får mest ud af din træning.
Husk at medbringe rene indendørs sko og en træningsmåtte.

Tid
Holdet består af 6 lektioner (1 lektion = 30min)
Holdet foregår hver torsdag fra d. 05. januar 2017 kl. 16.30-17.00

Sted
LykkeFys, Kirkegade 18, 1. sal tv., 6700 Esbjerg

Pris
300kr

Tilmelding
Ring 30 96 59 08 eller skriv en mail til lykkefysioterapeut@gmail.com (oplys navn, adresse, email og telefonnummer).
Når du er tilmeldt, modtager du en faktura på den valgte mail, som skal betales inden den angivne tidsfrist.

Glæder mig til at se dig til træning 🙂

Vil du gerne læse mere omkring inkontinens så klik her.

Tænker du “øv, jeg nåede ikke at tilmelde mig holdet”? Så fortvivl ikke. Ring til LykkeFys på 30 96 59 08 og hør om der er plads på holdet, eller hvornår det næste hold starter.  

Share This